Actueel

Thermocard

De winter is begonnen, de kachel staat weer aan. Met onze gratis Thermocard zie je in één oogopslag of je huis onnodig warmte verliest. Vraag het kaartje bij ons aan!

Lees verder

Nieuws

Wat kost een warmtepomp en wat kun je ermee…

do, 22 maart

Wat kost een warmtepomp en wat levert het je op? Wij leggen het aan je uit in het vierde deel van de warmtepompserie.
Lees meer

We zijn officieel open

ma, 19 maart

De winkel voor duurzaam wonen is nu officieel geopend in Den Bosch. Kon je er niet bij zijn maar ben je wel benieuwd naar hoe het is geweest? Lees hier hoe het was!
Lees meer

Warmtepomp en CV-ketel, gaat dat samen?

ma, 12 maart

Waarom zou je kiezen voor een warmtepomp? En hoe zit dat als je al een nieuwe HR- ketel hebt? We leggen het je uit in deel drie van onze warmtepompserie!
Lees meer

Reimarkt start in Eindhoven

vr, 9 maart

Reimarkt gaat aan de slag in Eindhoven! Samen met Buurkracht gaan we inwoners van de wijk Vaartbroek helpen met het verbeteren van hun woningen.
Lees meer

De winkel voor duurzaam wonen opent in Den…

do, 1 maart

Op zaterdag 17 maart is iedereen vanaf 13:30 uur welkom aan de Rijnstraat 471, nabij het Rivierenplein. Om 14:00 wordt de winkel officieel geopend.
Lees meer

Hoeveel geluid maakt een warmtepomp?

wo, 21 februari

Hoeveel geluid maakt een warmtepomp en waar wordt een warmtepomp geplaatst? Kom het te weten in deel twee van onze warmtepompserie!
Lees meer

Wat is een warmtepomp?

wo, 14 februari

Wat is een warmtepomp eigenlijk? En hoe werkt het precies? Wij leggen je alles uit over de warmtepomp in deel één van onze warmtepompserie!
Lees meer

Duurzaam wonen ook mogelijk zonder spaargeld

vr, 19 januari

Je wilt je huis verduurzamen, maar je hebt het geld daarvoor niet op je spaarrekening staan? Geen zorgen, je bent niet de enige. Veel mensen lopen tegen dit probleem aan…
Lees meer

Nieuwsbrief

Het laatste duurzame nieuws over acties, subsidies en financiering.

Lees verder