Actueel

Carlijn koos ervoor zelf energie op te wekken

Zonnepanelen op onze daken, ze komen steeds vaker voor. Carlijn besloot dat ook voor haar de tijd daar was en koos ervoor om voortaan haar eigen energie op te wekken met zonnepanelen.

Lees verder

Nieuws

'Nu of Nooit'

do, 28 juni

Om de verduurzaming van huizen te versnellen in de gemeente ’s-Hertogenbosch, is er een samenwerking ontstaan tussen Reimarkt en andere partijen.
Lees meer

5 handige bespaartips voor de zomer

vr, 8 juni

De zomer is weer begonnen en we kunnen weer genieten van het zonnige weer. Maar wist je dat er in de zomer ook veel te besparen valt? Wij geven je vijf tips om energie te…
Lees meer

Hoe vraag ik de btw op zonnepanelen terug?

wo, 6 juni

Als je met je zonnepanelen energie aan het net terug levert wordt je door de overheid beschouwd als ondernemer. Hierdoor kan je de btw op zonnepanelen terugvragen? Maar…
Lees meer

Carlijn koos ervoor zelf energie op te wekken

vr, 1 juni

Zonnepanelen op onze daken, ze komen steeds vaker voor. Carlijn besloot dat ook voor haar de tijd daar was en koos ervoor om voortaan haar eigen energie op te wekken met…
Lees meer

Vakantiegeld, wat doe ik er mee?

di, 29 mei

Bijna 40% gebruikt zijn vakantiegeld om te sparen. Dat is verstandig. Maar het kan ook anders! Zoals duurzaam investeren. Het rendement is hoger dan op je spaarrekening!
Lees meer

Wat is een omvormer? En waarom heb ik dat…

di, 22 mei

Een zonnepanelensysteem bestaat uit zonnepanelen en een omvormer. Zonder omvormer ben je niets. Maar wat is nu een omvormer en waarom heb ik het nodig?
Lees meer

Wat is het verschil tussen blauwe en zwarte…

vr, 18 mei

Je ziet ze steeds vaker, zonnepanelen op daken. Wie goed kijkt heeft ook al gemerkt dat er zowel blauwe als zwarte zonnepanelen zijn. Wat is nu het verschil tussen beide?
Lees meer

Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?

wo, 16 mei

Waarop moet ik letten als ik zonnepanelen wil? De beste keuze voor jouw woonsituatie is afhankelijk van een aantal dingen. En die kan je lezen in onze blog!
Lees meer

Nieuwsbrief

Het laatste duurzame nieuws over acties, subsidies en financiering.

Lees verder