Wat een leuke opkomst!

De feestelijke opening van onze winkel is alweer voorbij … Wat we vreesden werd realiteit: het was een koude dag met sneeuw en veel wind maar dat heeft onze bezoekers niet kunnen weerhouden om erbij te zijn. Gelukkig hadden we een plan B bedacht, namelijk de opening binnen vieren waar het lekker warm is! Rond 13:30 uur kwamen de eerste bezoekers aan en werden ze vriendelijk ontvangen door onze medewerkers. Ze hadden de mogelijkheid om al eens een kijkje te nemen in de winkel of vragen te stellen aan onze medewerkers.

Rond 14:00 uur arriveerdde Wethouder Jan Hoskam waardoor het belangrijke moment niet lang meer op zich liet wachten. Na een korte speech van onze winkelleider Rob Kwaaitaal en de Wethouder was het eindelijk zo ver, het doorknippen van het lint. De officiële opening was een feit. Er werd met zijn allen getoast en hapjes werden uitgedeeld.

Gesprekken werden voortgezet, vragen werden gesteld en beantwoordt. Iedereen werd op de best mogelijke manier geholpen. Ook was er veel aandacht voor onze winkelactie waarbij bezoekers een waardebon van €500,- shoptegoed bij Reimarkt konden winnen. Gegevens werden verzameld, contactkaartjes werden ingevuld. Op de winnaar van de actie is het nog eventjes wachten tot vrijdag 23 maart. Alvast veel succes gewenst aan iedereen die heeft meegedaan!

Een mooie opkomst en enkele uren later liep de winkel stilletjes aan leeg. Missie geslaagd! Bezoekers hebben kennis kunnen maken met Reimarkt, met de medewerkers en ze hebben al hun vragen kunnen stellen. Een beter openingsfeestje kan je niet hebben!

Het team van Reimarkt Den Bosch wil dan ook iedereen bedanken die aanwezig was. Het was een leuk en aangenaam feestje!


Winkel

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Maak afspraak

Contact

Voor al je vragen en opmerkingen

Neem contact op