Reimarkt start in Eindhoven

De gemeente Eindhoven wil het wonen in de gemeente prettig, duurzaam, gezond en betaalbaar houden. Onderdeel daarvan is het helpen bij het energiezuiniger en comfortabeler maken van woningen. Daarom zijn ze het project de Energie-uitdaging gestart. Reimarkt gaat samen met Buurkracht en Woonconnect inwoners van de wijk Vaartbroek helpen met het verbeteren van hun woningen.

Reimarkt en Vaartbroek
Bij Reimarkt weten we als geen ander dat je huis verbeteren een behoorlijke opgave kan zijn. Terwijl veel woningen slecht geïsoleerd zijn en het dus loont om deze te verbeteren. Ook in Vaarbroek staan veel slecht geïsoleerde woningen. Dan woon je in een koude woning met hoge energierekening terwijl het anders kan. Met het project willen we laten zien dat het makkelijk en snel kan.

Direct advies op maat
We starten op 15 maart met een informatiebijeenkomst. Maar dat is pas het begin. We komen naar de Vaartbroek toe! Met een speciaal op de woningen van Vaartbroek afgestemd isolatiepakket. In een eerste adviesgesprek kunnen we direct vertellen wat je als bewoner kunt doen, wat het kost en wat het gaat opleveren. Dit kan op afspraak, maar ook telefonisch of per mail, op een moment dat het jou uitkomt.

Gratis anti-tocht-pakket
Daarna kun je aan de slag. En wie snel is maakt kans op een gratis anti-tocht-pakket ter waarde van €100! Reimarkt heeft vijf pakketten klaar liggen voor de eerste 5 woningeigenaren die hun woning isoleren. Reden om er snel bij te zijn!

Over de Energie-uitdaging
Naast de wijk Vaartbroek zijn ook de wijken ’t Ven, Hanevoet en Gerardusplein gekozen. Het doel van de wedstrijd is om de komende maanden met zoveel mogelijk mensen energie te gaan besparen. Dit kan bijvoorbeeld door betere isolatie, het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp. De wijk met de meeste energiebesparing wint en krijgt een groots buurtfeest. De wedstrijd loopt tot 31 augustus!


Voorlopig energielabel

Is het A of G?

De Quickscan

Wat is de beste keuze?

Doe de Quickscan

Contact

Voor al je vragen en opmerkingen

Neem contact op