Feestelijke opening

Opening winkel voor Duurzaam Wonen

Op zaterdag 17 maart organiseert Reimarkt een feestelijke opening voor haar locatie in Den Bosch, Rijnstraat 471. Vanaf 13:30 uur ben je van harte welkom en om 14:00 uur zal Wethouder Jan Hoskam het lint doorknippen. Daarna willen we graag met jou het glas heffen op dit feestelijke moment. Ook later op de dag ben je van harte welkom om langs te komen en een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel.

Onder de aanwezigen zal een waardebon van €500,- bij Reimarkt verloot worden! Daarnaast krijgen de eerste 50 personen die zich aanmelden voor onze opening een duurzaam cadeautje.

In de winkel vind je kant-en-klare oplossingen voor het verduurzamen van je woning. Dit op maat gemaakt voor jouw huis en situatie. Ons aanbod bestaat uit voordelige pakketten maar ook losse maatregelen zoals zonnepanelen of isolatie.

Onze winkel wordt gesteund door gemeente ‘s-Hertogenbosch omdat zij het belangrijk vindt om wonen in de stad prettig, betaalbaar en duurzaam te houden.

Ben jij erbij op 17 maart?

De feestelijke opening vindt zaterdag 17 maart vanaf 13:30 uur plaats in onze winkel, Rijnstraat 471 Den Bosch. Meld je hier alvast aan voor onze opening en maak kans op een duurzaam cadeautje!