Buurtchallenge Verduurzaming Vaartbroek

Heb jij last van kou in huis? Warmt je huis langzaam op en blijf je een koude tocht voelen? Wij willen je helpen om dit probleem aan te pakken en tegelijkertijd te besparen op je energierekening.

Hoe kan ik besparen? 
Speciaal voor inwoners van Vaartbroek gaan WoonConnect, Buurkracht en wij samenwerken. We gaan je niet alleen helpen met gratis advies over hoe je de woning duurzaam kunt verbeteren. We gaan nog een stap verder, met een aanbod dat we voor jouw woningtype al op maat hebben gemaakt. In een eerste adviesgesprek kunnen we direct vertellen wat jij kunt doen, wat het kost en wat het gaat opleveren. Dit kan op afspraak, maar ook telefonisch of per mail, op een moment dat het jou uitkomt. Daarna kun je aan de slag.

Win een Buurtfeest 
De gemeente Eindhoven heeft de wijk Vaartbroek geselecteerd voor het project de Energie-uitdaging. Naast deze wijk zijn ook de wijken ’t Ven, Hanevoet en Gerardusplein gekozen voor de Energie-Uitdaging. Het doel van de wedstrijd is om de komende maanden met zoveel mogelijk mensen energie te gaan besparen. De wijk met de meeste energiebesparing wint en krijgt een groots buurtfeest. De wedstrijd loopt tot 30 september!

Ook gratis advies en snel aan de slag?