Informatieavond Maaspoort

Op jaarbasis ben je gemiddeld een maandsalaris kwijt aan energie. Dat is veel! Wil jij ook iets doen aan die hoge energierekening? Of wil je graag meer leren over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaam en comfortabel wonen? Kom dan naar onze informatieavond, wij helpen je graag verder!

Woensdag 11 april is er een informatiebijeenkomst in het Sociaal en Cultureel Centrum De Schans in ‘s-Hertogenbosch. Samen met Buurkracht, Energiecoöperatie073 en Brabant Woont Slim organiseren we een informatieavond over wat de mogelijkheden zijn van duurzaam wonen. Je hoort welke maatregelen interessant voor je zijn en je krijgt informatie over subsidies en financiering. Ervaringen van buurtgenoten komen ook aan bod.

Waarom is het interessant voor je?

Jouw woning duurzaam maken is niet alleen goed voor jouw portemonnee en het milieu, je maakt ook jouw woning comfortabeler. Al met een paar maatregelen zoals isolatie, nieuwe ramen en een duurzame verwarmingsinstallatie blijft het ’s winters lekker warm. En in de zomer blijft de warmte buiten. Zo bespaar je per jaar enkele honderden euro’s! We geven je graag advies en vertellen wat je kan doen, hoeveel het ongeveer gaat kosten en wat je gaat besparen.

Woensdag 11 april, 19:30 uur
Sociaal en Cultureel centrum De Schans
Troelstradreef 160, ‘s-Hertogenbosch